Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gotex Corporation
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tesatura Rip-stop ignifuga si anti-statica Flamestat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Flamestat este o tesatura armata cu polyester, care combina proprietatile ignifuge (fire retardant) si anti-statice.

Este ideala pentru a fi folosita in domenii ca rafinarii si gaze, precum si in industrii care utilizeaza solventi sau gaze inflamabile.

Este certificata conform normelor U.E.: EN 470-1, 531 si 533, si EN 1149-3.

GOTEX CORPORATION vinde din stoc si la comanda tesaturi impermeabile pentru geci, pardesie, jachete, precum si diverse alte tesaturi sport, casual si elegante.
GOTEX CORPORATION este reprezentant si agent exclusiv pentru Romania al producatorului britanic Carrington Career & Workwear, lider European in producerea si furnizarea tesaturilor ignifuge (flame retardant) tratate cu PROBAN , precum si a altor tesaturi tehnice cum ar fi: antistatice, bariera antistatica, anti-soc-electric, antiacide, antibacteriale, high visibility (fluorescente), sau Multigard (combinatii ale proprietatilor enumerate), toate rezistente la abraziune si conforme cu normele in vigoare ale Uniunii Europene. Utilizarile lor sunt dintre cele mai diverse, de la industriile de mare risk cum ar fi petrol, gaze, minerit, siderurgie, energie electrica, pana la microelectronica, vopsire in camp electrostatic, farmaceutica, alimentara, spitale si multe altele.
Din Gura in Gura